Tata Crucible Campus Edition 2015 – Goa – Preliminary and Regional Round Questions

Tata Crucible Campus Edition 2015 – Goa – Preliminary & Regional Round Questions

 

RESULTS 

  • WINNER :
    BITS Pilani Goa 
    – Bhargav and Ananth V
  • RUNNER UP :
    Goa Institute of Management 
    – Vithal and Mudit

Preliminary & Regional Round Questions:

1. Identify the famous personality.

1

Answer: Thomas Bata

2. Infiniti Retail operates a chain of multi-brand electronics stores across India and an e-commerce website under the brand name X. It is a wholly-owned subsidiary of Tata Sons, the holding company of the Tata group. Name X.

Answer: Croma

3. Identify the logo.

2

Answer: Dhan Jan Yojana

4. Which was the first satellite channel of India?

Answer: Zee TV

5. Hamburger University is located inOak Brook, Illinois, a western suburb of Chicago. This corporate university was designed to instruct personnel employed in the various aspects of restaurant management. It was set up by which company?

Answer: McDonalds

6. Identify the online shopping portal.

3

Answer: Myntra

7. Identify the nation.

4

Answer: Zimbabwe

8. X is an Italian word for “bartender” or a person who prepares and serves espresso-based coffee drinks. How do we better know X?

Answer: Barista

9. A question on Richard Branson.

10. A question on Air Asia’s Valentine day campaign.

11. A question on Churchill Brothers who play in the I-League.

 

 Questions contributed by Ashish Bansal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *