Tata Crucible Campus Edition 2015 – Hyderabad – Preliminary Round Questions

Tata Crucible Campus Edition 2015 – Hyderabad  – Preliminary Round Questions

RESULTS: 

  • WINNER :
  • ISB – Ashwin and Prashanth
  • RUNNER UP : 
  •  NALSAR – Karthik Suresh and KVS Lokesh

 

Preliminary Round Questions:

1. Which is the richest football club for the past ten years?

Answer: Real Madrid

2. Saral bank account requires what document?

Answer: Aadhar number

3. Good to great: Why Some Companies Make the Leap…. and Others Don’t is a management book by whom?

Answer: Jim Collins

4. Math Reading Success is a venture by?

Answer: Kumon

5. EdX is a Massive Open Online Course created by MIT and which University?

Answer: Harvard

6. Founder of which group?

Untitled

Answer:  JK Group

7. What was the earlier name of Godaddy.com?

Answer: Jomax Technology

8. World’s first air mail service in 1911 flew from Allahabad to which place?

Answer: Naini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *