Tata Crucible Corporate Edition 2015 – Goa – Regional Round Questions

Tata Crucible Corporate Edition 2015 – Goa – Regional Round Questions

Results:

  • WINNER: Adicent Designs – Ashish and Shoaib Syed
  • RUNNER UP: Savoir Faire – Harshavardhan and Rajiv D’Silva

Regional Round Questions:

1. Identify.
Ans: Phee Teik Yeoh, CEO of Vistara

2. This product by RB was discovered by a scientist, known to produce “clear liquids”. What?

Ans: Clearasil

3. Connect.

Chevrolet

 

Ans. Chevloret

4. TCS is has tied with SAP HANA, which 2 word buzz word they are focussing on?

 

Ans. Big data

5. Connect question on Bogota and Cartegena coffee

 

6. Question on Leela group

7. He was a cricketer and trophy had FW as initials. Who?

 

Ans. F W Taylor

8. Who is the famous employee?

Ans. Sunny Leone

 

9. Which city is written below it?

Ans. San Francisco

 

10. 400 lights which project?

Ans.Hollywood Sign

 

11. Question on Veet Trivia

12. Identify.

Ans. BG Group

13.  Connect.

harman

Ans. Harman Kardon

14. Identify.

Ans. Tinder

15. Question on Milk Route

Questions contributed by Amey Parsekar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *